Cu un ecran LCD color, imprimare simultana a celor 12 canale si tastatura completa alfanumerica, ECG-1350 este un chipament complet si avansat cu posibilitate de testare la efort si legare in retea cu echipamente similare.
ECG-1350
ECG-1350
Electrocardiograf compact si usor cu 12 canale si tastatura completa. Ofera posibilitatea transferului inregistrarilor la PC prin card SD sau retea (cablata sau wireless). Posibilitate proba de efort.
ECG-1250
ECG-1250
Electrocadiograf cu 12 canale afisate pe ecranul LCD, imprimare pe grupe de 3 canale si stocarea a pana la 48.000 intregistrari pe cardul SD, cu posibilita-tea transferului lor la PC.
ECG-1150
ECG-1150
Selectati un produs pentru detalii suplimentare...
intreaga gama de electrocardiografe oferite de Nihon Kohden dispune de meniu si interpretare in limba romana pentru usurarea utilizarii cotidiene

posibilitatea conectarii la PC pentru gestionarea fiselor pacientilor si arhivare (optional, prin retea cablata LAN sau fara fir Wireless)

memorie interna vasta pentru inmagazinarea fiselor, a traseelor si a rezultatelor interpretarilor

extinderea memoriei interne prin utilizarea unui card tip Secure Digital (SD)
Calitati comune:
ECG-1550
ECG-1550
Varful de gama in materie de electrocardiografe vine cu ecran LCD tactil de 12 si posibilitate de conectare intr-o retea specializata pentru stocarea si gestionarea datelor. Posibilitate de testare la efort cu protocoale avansate.
MEDICOMPLEX SRL
Acasa
Produse
Despre noi
Legaturi utile
Contactati-ne
Suntem si in SEAP